Alarmsystemen

Heb ik een alarmsysteem nodig?

Inbrekers zijn niet langer gefocust op villa’s en landhuizen. Huizen in chique wijken zijn meestal uitgerust met alarmtechnologie of worden beschermd door beveiligingsmedewerkers. Het gevaar van ontdekking is vele malen hoger voor de daders. Inmiddels zijn rijtjeshuizen, appartementen, winkels, bedrijfspanden en kantoren een populair doelwit geworden voor inbrekers.

Veel inbrekers zijn georganiseerd in professionele bendes. Zij zijn vaak op zoek naar voorwerpen waarbij een hoog rendement behaald kan worden. Daarnaast zijn er de zogenaamde gelegenheids inbrekers, die vaak dringend geld nodig hebben vanwege een drugsverslaving. In deze gevallen zijn zij op zoek naar “snel geld”.

Een alarmsysteem zonder vaste installatie, zoals het Safe4u alarmsysteem, biedt als voordeel dat ook huurwoningen beschermd kunnen worden. In geval van verhuizing kan het alarmsysteem eenvoudig worden meegenomen en opnieuw worden geïnstalleerd in het nieuwe appartement of huis.

Safe4u alarmsysteem – Made in Germany

Made in Germany
Het Duitse kh-security & Safe4u hebben meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie. Knowhow en ervaring zijn de sleutel tot een veilig huis of bedrijf.

Nieuwste generatie alarmsystemen
Helemaal nieuw ontwikkeld en gemaakt in Duitsland. Het nieuwe Safe4u alarmsysteem 365pro herdefinieert onze veiligheid! 

Makkelijk te installeren; geen kabels maar Plug & Play
Een alarmsysteem van Safe4u functioneert zonder kabels en zonder dat u uw huis of pand moet verbouwen. En dit is slechts één van de vele voordelen van ons alarmsysteem!

Ook morgen met een gerust hart slapen
Een zwaar onderschat gevolg van inbraak; veel slachtoffers van een inbraak lijden onder de psychische gevolgen zoals angst- en slaapstoornissen.