Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging voor jouw woning, bedrijf of winkel

Je wil je winkel, woning of bedrijf goed beveiligen tegen inbraak? Dan kies je best een inbraakbeveiliging die aan al je noden voldoet. Want een bescherming tegen inbrekers is tegenwoordig geen overbodige luxe meer.

Bij Collectieve inbraak preventie ben je zeker van een inbraakbeveiliging op maat van jouw behoeftes. We komen ter plaatse voor een veiligheidsaudit en een uitgebreide risicoanalyse betreffende inbraak. Op basis daarvan adviseren we je een optimale en gebruiksvriendelijke inbraakbeveiliging, die rekening houdt met alle zwakke plekken van je pand, zoals ramen en deuren. Bovendien plaatsen we jouw inbraakbeveiliging volgens de voorschriften van het PKVW. 

Inbraakbeveiliging op maat tegen een prijs die bij jouw situatie past.

De prijs van jouw inbraakbeveiliging hangt volledig af van de complexiteit van je situatie. Gelukkig ben je bij Collectieve inbraak preventie aan het juiste adres voor betaalbare oplossingen, van basis tot geavanceerd. Bovendien komt inbraakbeveiliging voor beroepsdoeleinden in aanmerking voor investeringsaftrek. 

Beveiliging in renovatie en nieuwbouw.

Wij helpen u met een Programma van Eisen en een Plan van Aanpak voor bouwkundige en innovatieve elektronische toegangs- en beveiligingsvoorzieningen. We beschrijven ieder gevelelement en deurpositie en houden rekening met de gebruikersintensiteit en omstandigheden. Deuren hebben vaak meerdere functies zoals toegangsbeheer, veiligheid (inbraak- en brand), mogelijkheid tot vluchten en comfort.